Pressmeddelande 21 januari 2022 Länshälsan Uppsala blir en del av Feelgood

Länshälsan Uppsala blir nu en del av Feelgood då Feelgood Svenska AB idag har tecknat avtal om förvärv. Länshälsan Uppsala är en väletablerad företagshälsa med enheter på fyra orter i regionen.
Bolaget har funnits i Uppsala i många år, sedan 2004 under detta bolagsnamn och har långsiktiga kundsamarbeten med kommuner, myndigheter och både stora och mindre företag.
- Med Feelgood ser vi att Länshälsan får en stark ägare vilket ger stabilitet och en stark position på den lokala marknaden. Det blir bra för både kunder och medarbetare. Feelgood har kommit långt inom digitalisering och är branschledande med digitala lösningar, digitala tjänster och leveransformer. Dessutom har Feelgood affärsområdet organisation och ledarskap, vilket passar vår affärsenhet Uppsala Chefsforum bra säger Annika Hilborn, VD på Länshälsan Uppsala.
Feelgood har 8 000 kunder, företag och organisationer i en mängd branscher, både privat och offentlig sektor, vilka i sin tur har ca 800 000 medarbetare. Företaget grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY.
- Jag är väldigt glad att vi har möjlighet att göra det här förvärvet. Länshälsan Uppsala är väletablerad som en stark partner i regionen, och har kompetenta medarbetare med lång erfarenhet. Förvärvet är ett viktigt steg i att stärka vår lokala närvaro på viktiga marknader, säger Joachim Morath, vd på Feelgood.
För mer information kontakta:
Annika Hilborn, VD Länshälsan Uppsala, 076-644 34 61, annika.hilborn@lanshalsan.se