Länshälsan Uppsala AB söker receptionist/medicinsk sekreterare

Vi söker dig som vill vara med och arbeta i en unik personalägd Företagshälsa med lokal förankring i Uppsala län. Länshälsan är en komplett företagshälsa som arbetar med individ, organisation och ledarskap.  Länshälsan har idag 35 medarbetare och företaget har långvarig och omfattande erfarenhet av arbete gentemot såväl offentlig som privat sektor. Den huvudsakliga verksamheten finns i Uppsala men vi har även filialer i Tierp, Östhammar och Enköping.
Vi söker dig som vill arbeta på vår mottagning i Uppsala. Här arbetare ca 30 personer och du blir en del av ett kompetent och glatt gäng. Vi säker dig som har hög servicekänsla och är social och stresstålig. Tjänsten ställer krav på hög flexibilitet, tillgänglighet och noggrannhet.  

Arbetsuppgifterna är bl.a.

  • Receptionsarbete, ta emot besökare mm.
  • Hantera inkommande samtal
  • Hantera bokningar
  • Skriva och hantera journaler
  • Servicefunktion till våra kunder och egen personal
  • Övriga administrativa uppgifter

Vi värdesätter om du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är 100 %.
Intervjuer kommer att ske löpande, alltefter inkommande ansökningar. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi undanber oss erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om du är intresserad av tjänsten som receptionist/läkarsekreterare vänligen skicka in din ansökan med meritförteckning till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOm1hbGluLm5pbHNzb25AbGFuc2hhbHNhbi5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5tYWxpbi5uaWxzc29uQGxhbnNoYWxzYW4uc2U8L2E+ eller Länshälsan Uppsala AB, Dag Hammarskjölds väg 10 B, 751 83  Uppsala. Märk din ansökan med ”ansökan receptionist/läkarsekreterare”.

Välkommen med din ansökan!