Länshälsan Uppsala AB söker företagssköterska

Vi söker Dig som är utbildad företagssköterska och som vill vara med och arbeta i en unik personalägd företagshälsa med lokal förankring i Uppsala län.

Länshälsan är en komplett företagshälsa som arbetar med individ, organisation och ledarskap.  Länshälsan har idag 36 medarbetare och företaget har långvarig och omfattande erfarenhet av arbete gentemot såväl offentlig som privat sektor. Den huvudsakliga verksamheten finns i Uppsala men vi har även filialer i Tierp, Östhammar och Enköping.

Vi söker Dig som är utbildad företagssköterska, gärna med erfarenhet av att stötta chefer och medarbetare i rehabiliteringsprocessen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har ett eget driv. Vi värdesätter erfarenhet och god förmåga att möta arbetstagare och arbetsgivare på ett professionellt sätt i ett nära samarbete. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av och tycker om att arbeta i team.

Läs mer om Länshälsan och vår verksamhet på www.lanshalsan.se

För frågor kontakta gärna Boel Källsmyr, gruppchef för det medicinska teamet, på telefon 018 – 67 76 25 eller mejl: PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmJvZWwua2FsbHNteXJAbGFuc2hhbHNhbi5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5ib2VsLmthbGxzbXlyQGxhbnNoYWxzYW4uc2U8L2E+

Ansökan med meritförteckning mejlas till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AbGFuc2hhbHNhbi5zZT9zdWJqZWN0PUFuc8O2a2FuIEbDtnJldGFnc3Nrw7Z0ZXJza2EiIHRhcmdldD1fYmxhbms+aW5mb0BsYW5zaGFsc2FuLnNlPC9hPg== Märk din ansökan med ”Ansökan Företagssköterska”.

Intervjuer kommer att ske löpande, alltefter inkommande ansökningar. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi undanber oss erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.